Bog & idéPeder Olesen Larsen

Bøger skrevet af Peder Olesen Larsen

Læs mere om Peder Olesen Larsen
2 produkter
2 produkter
Arvegods
ArvegodsSeverin Olesen Larsen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Arvegods
Forskningens Verden
Forskningens VerdenPeder Olesen Larsen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Forskningens Verden

Mere om Peder Olesen Larsen

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Peder Olesen Larsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Olesen Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arvegods" udgivet af Eksistensen - "Stadier på forskningens vej" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Forskningens Verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Peder Olesen Larsens bøger

Du kan bestille tre bøger af Peder Olesen Larsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Peder Olesen Larsen bøger i et udvalg af formater. Olesen Larsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peder Olesen Larsens "Arvegods"

Det er muligt at købe Peder Olesen Larsens "Arvegods" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

"Stadier på forskningens vej" af Peder Olesen Larsen

"Stadier på forskningens vej" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peder Olesen Larsen