Bog & idéPeer Jansson

Bøger skrevet af Peer Jansson

Læs mere om Peer Jansson
0 produkter

Mere om Peer Jansson

Peer Jansson har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jansson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Asylbørn i Danmark" udgivet af HansReitzels - "Politipsykologi" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Politipsykologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Peer Jansson

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Peer Jansson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Janssons bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Jansson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peer Janssons "Asylbørn i Danmark"

Det er muligt at købe Peer Janssons "Asylbørn i Danmark" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Politipsykologi" af Peer Jansson

"Politipsykologi" er til salg som e-bog (pdf-format). Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Politipsykologi" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzels Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peer Jansson