Bog & idéPeik Gjøsund

Bøger skrevet af Peik Gjøsund

Læs mere om Peik Gjøsund
2 produkter
2 produkter
Socialpsykologisk grundbog
Socialpsykologisk grundbogPeik Gjøsund
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpsykologisk grundbog
Gruppe og samspil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gruppe og samspilPeik Gjøsund og Roar Huseby
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Gruppe og samspil

Mere om Peik Gjøsund

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger skrevet af Peik Gjøsund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gjøsunds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialpsykologisk grundbog" udgivet af Malling Beck - "Socialpsykologisk grundbog" udgivet af Alinea - "Gruppe og samspil " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialpsykologisk grundbog" udgivet af Alinea - "Gruppe og samspil" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Observationsarbejde i skolen" i serien "Carpe" udgivet af Gyldendal

Peik Gjøsunds bøger

Du kan købe seks bøger af Peik Gjøsund her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Peik Gjøsund bøger i flere formater. Peik Gjøsund bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peik Gjøsunds "Socialpsykologisk grundbog"

Hos Bog & idé er "Socialpsykologisk grundbog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Malling Beck, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Peik Gjøsund "Socialpsykologisk grundbog"

Hos Bog & idé er "Socialpsykologisk grundbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Peik Gjøsund