Bog & idéPelle Nigard

Bøger skrevet af Pelle Nigard

Læs mere om Pelle Nigard
1 produkter
1 produkter
Politipsykologi
PolitipsykologiBjarne Frøslee Ibsen
509,95 DKK
Indbundet
(0)
Politipsykologi

Mere om Pelle Nigard

Der er forskellige bøger fra Pelle Nigard online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nigards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politipsykologi" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Politipsykologi" udgivet af Gyldendal - "Familierådslagning - en beslutningsmodel " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Pelle Nigards bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Pelle Nigard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Pelle Nigard bøger i udvalgte formater. Nigard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pelle Nigards "Politipsykologi"

Det er muligt at købe Pelle Nigards "Politipsykologi" som e-bog (pdf-format). Med "Politipsykologi" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzels Forlag.

Pelle Nigard "Politipsykologi"

Det er muligt at købe Pelle Nigards "Politipsykologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pelle Nigard