Bog & idéPema Chödrön

Bøger skrevet af Pema Chödrön

Læs mere om Pema Chödrön
6 produkter
6 produkter
Når verden bryder sammen
Når verden bryder sammenPema Chödrön
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Når verden bryder sammen
At leve smukt
At leve smuktPema Chödrön
199,95 DKK
Hæftet
(1)
At leve smukt
Veje til frygtløshed
Veje til frygtløshedPema Chödrön
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Veje til frygtløshed
At vove springet
At vove springetPema Chödrön
199,95 DKK
Hæftet
(0)
At vove springet
Slip sindet fri
Slip sindet friSakyong Mipham
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Slip sindet fri
At leve smukt - med uvished og forandring
At leve smuktPema Chödrön
149,95 DKK
EBOG
(1)
At leve smukt

Mere om Pema Chödrön

Der findes en del bøger af Pema Chödrön online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Chödrön.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At leve smukt" i serien "Lotus" udgivet af Klim - "Meditation" i serien "I am - serien" udgivet af Forlaget I AM - "At vove springet " i serien "Klims lotusbøger" udgivet af Klim - "Når verden bryder sammen" i serien "Klims lotusbøger" udgivet af Klim - "Veje til frygtløshed" i serien "Klims lotusbøger" udgivet af Klim - "At leve smukt" i serien "Klims lotusbøger" udgivet af Klim

Mere om Pema Chödröns bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Pema Chödrön hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Pema Chödrön kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Chödrön skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pema Chödröns "At leve smukt"

Hos Bog & idé er "At leve smukt" tilgængelig som ebog. Med "At leve smukt" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Lotus". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"Meditation" af Pema Chödrön

Det er muligt at købe Pema Chödröns "Meditation" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Chödröns serie "I am - serien". Det er Forlaget I AM, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pema Chödrön