Bog & idéPer Bang

Bøger skrevet af Per Bang

Læs mere om Per Bang
4 produkter
4 produkter
En tysker slap næsten af sted med et mord
En tysker slap næsten af sted med et mordPer Bang
39,95 DKK
EBOG
(0)
En tysker slap næsten af sted med et mord
Dobbeltdrabet i Tusindårsskoven
Dobbeltdrabet i TusindårsskovenPer Bang
39,95 DKK
EBOG
(1)
Dobbeltdrabet i Tusindårsskoven
International virksomhedsafpresser
International virksomhedsafpresserPer Bang
39,95 DKK
EBOG
(0)
International virksomhedsafpresser
Dobbeltdrabet i Tusindårsskoven
STREAM
Dobbeltdrabet i TusindårsskovenPer Bang
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Dobbeltdrabet i Tusindårsskoven

Mere om Per Bang

Per Bang har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Bangs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Milliardæren og Sofie" udgivet af Skriveforlaget - "Milliardærens drøm" i serien "En kærlighedshistorie" udgivet af Skriveforlaget - "Milliardærens drøm" udgivet af Skriveforlaget - "Omkostningsbestemt leje og forbedring" udgivet af Karnov Group Denmark - "Omkostningsbestemt leje og forbedring" udgivet af GadJura - "Dobbeltdrabet i Tusindårsskoven" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En tysker slap næsten af sted med et mord" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dobbeltdrabet i Tusindårsskoven" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "International virksomhedsafpresser" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Per Bangs bøger

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Per Bang hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Per Bang kan købes i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Bang publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Milliardæren og Sofie" af Per Bang

"Milliardæren og Sofie" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Per Bang "Milliardærens drøm"

Det er muligt at købe Per Bangs "Milliardærens drøm" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Milliardærens drøm" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "En kærlighedshistorie". Det er Skriveforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Bang