Bog & idéPer Bloch

Bøger skrevet af Per Bloch

Læs mere om Per Bloch
4 produkter
4 produkter
Halvfar
BOEGERTILSTAERKPRIS
HalvfarPer Bloch
152,96 DKK
Hardback
(3)
Halvfar
Ti, tyve, tredive
Ti, tyve, tredivePer Bloch
79,95 DKK
EBOG
(2)
Ti, tyve, tredive
Halvfar
STREAM
HalvfarPer Bloch
19,95 DKK
Lydbog
(2)
Halvfar
Halvfar
HalvfarPer Bloch
59,95 DKK
EBOG
(2)
Halvfar

Mere om Per Bloch

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Per Bloch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Bloch.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Per Blochs bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Halvfar" udgivet af Forlaget Albert - "Affarmik ataata" udgivet af Forlaget Albert - "Halvfar" udgivet af Forlaget Albert - "Ti, tyve, tredive" udgivet af C&K - "Ti, tyve, tredive" udgivet af Lytteratur - "Ti, tyve, tredive" udgivet af C&K

Bøger af Per Bloch

Per Bloch har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Per Bloch bøger i samtlige formater. Bøgerne af Bloch er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Halvfar" af Per Bloch

"Halvfar" kan købes online som lydbog. Du kan desuden altid have "Halvfar" af Per Bloch med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Albert.

"Affarmik ataata" af Per Bloch

Hos Bog & idé er "Affarmik ataata" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Affarmik ataata" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Forlaget Albert, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på kal.
Detaljer
Fulde navn:
Per Bloch