Bog & idéPer Frimann

Bøger skrevet af Per Frimann

Læs mere om Per Frimann
2 produkter
2 produkter
Verdens 100 bedste fodboldspillere 2024
Verdens 100 bedste fodboldspillere 2024Per Frimann
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Verdens 100 bedste fodboldspillere 2024
Verdens 100 bedste fodboldspillere
Verdens 100 bedste fodboldspillereCarsten Werge
99,95 DKK
e-bog
(0)
Verdens 100 bedste fodboldspillere

Mere om Per Frimann

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Per Frimann. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Frimann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2021" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bold i blodet - Werge, Frimann og det gode spil" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2020" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2019" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2015-2016" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2018" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2017" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Per Frimanns bøger

Per Frimann har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Per Frimann bøger i flere formater. Bøgerne af Frimann er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Frimanns "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2021"

"Verdens 100 bedste fodboldspillere 2021" kan købes som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Per Frimann "Bold i blodet - Werge, Frimann og det gode spil"

Hos Bog & idé er "Bold i blodet - Werge, Frimann og det gode spil" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Frimann