Bog & idéPer Hartvig

Bøger skrevet af Per Hartvig

Læs mere om Per Hartvig
2 produkter
2 produkter
Dansk feltflora
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk feltfloraBernt Løjtnant
696,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk feltflora
Atlas Flora Danica
BOEGERTILSTAERKPRIS
Atlas Flora DanicaDansk Botanisk Forening
424,96 DKK
Indbundet
(0)
Atlas Flora Danica

Mere om Per Hartvig

Hvis du mangler en bog af Per Hartvig, finder du et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Hartvigs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk feltflora" udgivet af Gyldendal - "Atlas Flora Danica" udgivet af Gyldendal

Bøger af Per Hartvig

Per Hartvig har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Hartvigs bøger som indbundet. Hartvigs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Hartvigs "Dansk feltflora"

"Dansk feltflora" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Atlas Flora Danica" af Per Hartvig

Hos Bog & idé er "Atlas Flora Danica" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Per Hartvig