Bog & idéPer Vejrup-Hansen

Bøger skrevet af Per Vejrup-Hansen

Læs mere om Per Vejrup-Hansen
6 produkter
6 produkter
Praktisk statistik
Praktisk statistikPer Vejrup-Hansen
49,95 DKK
Paperback
(0)
Praktisk statistik
Statistik med Excel
Statistik med ExcelPer Vejrup-Hansen
152,95 DKK
PDF
(0)
Statistik med Excel
Det fleksible arbejdsmarked
Det fleksible arbejdsmarkedPer Vejrup-Hansen
151,95 DKK
EBOG
(0)
Det fleksible arbejdsmarked
Brancheanalyse
BrancheanalysePer Vejrup-Hansen
308,00 DKK
PDF
(0)
Brancheanalyse
Bilag 1- 3 fra Statistik med Excel
Bilag 1- 3 fra Statistik med ExcelPer Vejrup-Hansen
26,00 DKK
EBOG
(0)
Bilag 1- 3 fra Statistik med Excel
Excel for Statistics
Excel for StatisticsPer Vejrup-Hansen
49,95 DKK
Paperback
(0)
Excel for Statistics

Mere om Per Vejrup-Hansen

Hvis du søger en bog af Per Vejrup-Hansen, finder du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vejrup-Hansens bogudgivelser.
Bøgerne fra Per Vejrup-Hansen kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Praktisk statistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Publikation fra Institut for Erhvervs- og Samfundsforskning, Handelshøjskolen i København Jobomsætning og forskelle i beskæftigelsesstabilitet og konjunkturfølsomhed blandt grupper på arbejdsmarkedet " udgivet af Institut for Erhvervs- og Samfundsforskning, Handelshøjskolen i København - "Excel for Statistics" udgivet af Samfundslitteratur - "Excel for statistics" udgivet af Samfundslitteratur - "Praktisk statistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Brancheanalyse" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Det fleksible arbejdsmarked" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Bilag 1- 3 fra Statistik med Excel" udgivet af Samfundslitteratur - "Statistik med Excel" udgivet af Samfundslitteratur - "Praktisk statistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Statistik med Excel" udgivet af Samfundslitteratur - "Brancheanalyse" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Praktisk statistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Statistik med Excel" udgivet af Samfundslitteratur - "Udvikling af videnservice" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Det fleksible arbejdsmarked." udgivet af DJØF

Per Vejrup-Hansens bøger

Per Vejrup-Hansen har 16 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Vejrup-Hansens bøger kommer i udvalgte formater. Vejrup-Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Praktisk statistik" af Per Vejrup-Hansen

Det er muligt at købe Per Vejrup-Hansens "Praktisk statistik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Per Vejrup-Hansen "Publikation fra Institut for Erhvervs- og Samfundsforskning, Handelshøjskolen i København Jobomsætning og forskelle i beskæftigelsesstabilitet og konjunkturfølsomhed blandt grupper på arbejdsmarkedet "

Hos Bog & idé er "Publikation fra Institut for Erhvervs- og Samfundsforskning, Handelshøjskolen i København Jobomsætning og forskelle i beskæftigelsesstabilitet og konjunkturfølsomhed blandt grupper på arbejdsmarkedet " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Institut for Erhvervs- og Samfundsforskning, Handelshøjskolen i København, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Vejrup-Hansen