Bog & idéPernille Frandsen

Bøger skrevet af Pernille Frandsen

Læs mere om Pernille Frandsen
2 produkter
2 produkter
Et anker af flamingo
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et anker af flamingoPernille Frandsen
179,96 DKK
Hæftet
(4)
Et anker af flamingo
Et anker af flamingo
STREAM
Et anker af flamingoPernille Frandsen
209,95 DKK
Lydbog
(1)
Et anker af flamingo

Mere om Pernille Frandsen

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger af Pernille Frandsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Frandsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et anker af flamingo" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Et anker af flamingo" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Pernille Frandsen

Pernille Frandsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Pernille Frandsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Frandsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Et anker af flamingo" af Pernille Frandsen

Hos Bog & idé er "Et anker af flamingo" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Et anker af flamingo" af Pernille Frandsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

"Et anker af flamingo" af Pernille Frandsen

"Et anker af flamingo" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Frandsen