Bog & idéPernille Gustafson

Bøger skrevet af Pernille Gustafson

Læs mere om Pernille Gustafson
0 produkter

Mere om Pernille Gustafson

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Pernille Gustafson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Gustafson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mor til en Ama'r dreng" udgivet af Books on Demand - "Mor til en Ama'r dreng" udgivet af Books on Demand

Bøger af Pernille Gustafson

Du kan bestille to bøger af Pernille Gustafson her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Pernille Gustafson fås i forskellige formater. Gustafsons bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Gustafsons "Mor til en Ama'r dreng"

"Mor til en Ama'r dreng" er tilgængelig som ebog. Med "Mor til en Ama'r dreng" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"Mor til en Ama'r dreng" af Pernille Gustafson

Det er muligt at købe Pernille Gustafsons "Mor til en Ama'r dreng" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Gustafson