Bog & idéPernille Lund

Bøger skrevet af Pernille Lund

Læs mere om Pernille Lund
1 produkter
1 produkter
Immunforsvarets nye ABC
BOEGERTILSTAERKPRIS
Immunforsvarets nye ABCPernille Lund
225,95 DKK
Hæftet
(0)
Immunforsvarets nye ABC

Mere om Pernille Lund

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Pernille Lund. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Lund.
Bøgerne fra Pernille Lund kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sundhedshåndbogen" udgivet af Gyldendal - "La mélatonine" udgivet af Ny Videnskab - "Sundhedshåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Styrk immunforsvaret" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Styrk immunforsvaret - og tjen flere penge" udgivet af Hovedland - "Immunforsvarets nye ABC" udgivet af Hovedland - "Rigtig kost til motionister og elitesportsfolk" udgivet af Klitrose - "Hemmeligheden ved vægtregulering" udgivet af Klitrose - "Det er hormonerne" udgivet af Klitrose - "Samliv og modstandskraft " udgivet af Klitrose - "Kvindeliv - Det vidunderlige- og ustyrlige" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Pernille Lund

Du kan finde 11 bøger af Pernille Lund her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Pernille Lund bøger i et udvalg af formater. Lunds bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pernille Lunds "Sundhedshåndbogen"

Hos Bog & idé er "Sundhedshåndbogen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Pernille Lund "La mélatonine"

Det er muligt at købe Pernille Lunds "La mélatonine" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på fre og er publiceret af Ny Videnskab.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Lund