Bog & idéPernille Rattleff

Bøger skrevet af Pernille Rattleff

3 produkter
3 produkter
Stedfortræderen
StedfortræderenPernille Rattleff
49,95 DKK
EBOG
(2)
Stedfortræderen
Stedfortræderen
StedfortræderenPernille Rattleff
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Stedfortræderen
Stedfortræderen
STREAM
StedfortræderenPernille Rattleff
59,95 DKK
Lydbog
(2)
Stedfortræderen

Mere om Pernille Rattleff

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Pernille Rattleff. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Rattleff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stedfortræderen" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Stedfortræderen" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Stedfortræderen" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "Universitetspædagogiske praksisser Den pædagogiske reform af Københavns Universitets juridiske bacheloruddannelse" i serien "Kapitel 15 i Universitetspædagogiske praksisser" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Pernille Rattleffs bøger

Du kan købe fire bøger af Pernille Rattleff her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Rattleffs bøger fås i udvalgte formater. Pernille Rattleff bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stedfortræderen" af Pernille Rattleff

"Stedfortræderen" kan købes som lydbog. Du kan derudover altid have "Stedfortræderen" af Pernille Rattleff med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forfatterskabet.dk.

Pernille Rattleff "Stedfortræderen"

Det er muligt at købe Pernille Rattleffs "Stedfortræderen" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Stedfortræderen" på din enhed og begynde at læse. Det er Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Rattleff