Bog & idéPernille Rydén

Bøger skrevet af Pernille Rydén

Læs mere om Pernille Rydén
3 produkter
3 produkter
Disrupt dit Mindset
BOEGERTILSTAERKPRIS
Disrupt dit MindsetPernille Rydén
339,96 DKK
Hæftet
(2)
Disrupt dit Mindset
Disrupt dit mindset og få succes med Big Data
Disrupt dit MindsetPernille Rydén
389,95 DKK
EBOG
(2)
Disrupt dit Mindset
Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big Data
Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big DataTorsten Ringberg og Per Østergaard Jacobsen
349,95 DKK
Paperback
(0)
Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big Data

Mere om Pernille Rydén

Der er forskellige bøger skrevet af Pernille Rydén til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Rydéns nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Pernille Rydén kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Disrupt dit mindset og få succes med Big Data" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets - "Disrupt dit Mindset" udgivet af Djøf Forlag - "Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big Data" udgivet af Efficiens

Pernille Rydéns bøger

Du kan bestille tre bøger af Pernille Rydén her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Rydéns bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Rydén er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pernille Rydéns "Disrupt dit mindset og få succes med Big Data"

Det er muligt at købe Pernille Rydéns "Disrupt dit mindset og få succes med Big Data" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Rydén, kan du godt glæde dig. Det er Jurist- og Økonomforbundets, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Disrupt dit Mindset" af Pernille Rydén

Det er muligt at købe Pernille Rydéns "Disrupt dit Mindset" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Rydén