Bog & idéPernille Sonne

Bøger skrevet af Pernille Sonne

Læs mere om Pernille Sonne
2 produkter
2 produkter
Psykiatriens historie i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatriens historie i DanmarkPernille Sonne
342,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatriens historie i Danmark
Da skolen tog form
Da skolen tog formPernille Sonne
399,95 DKK
Indbundet
(1)
Da skolen tog form

Mere om Pernille Sonne

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Pernille Sonne. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sonnes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Straf og smæk" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år - "Kongens nye skoler" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år - "Dansk skolehistorie. Da skolen tog form " i serien "Dansk skolehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Da skolen tog form" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Psykiatriens historie i Danmark" udgivet af Gyldendal

Bøger af Pernille Sonne

Du kan bestille fem bøger af Pernille Sonne her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Pernille Sonne kommer i flere forskellige formater. Pernille Sonne bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Straf og smæk" af Pernille Sonne

Hos Bog & idé er "Straf og smæk" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Vild med Viden". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år.

"Kongens nye skoler" af Pernille Sonne

Hos Bog & idé er "Kongens nye skoler" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Sonnes serie "Vild med Viden". Det er Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Sonne