Bog & idéPernille T. Jensen

Bøger skrevet af Pernille T. Jensen

2 produkter
2 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Kræft - senfølger og rehabilitering
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
367,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering

Mere om Pernille T. Jensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Pernille T. Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræft - senfølger og rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Pernille T. Jensens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Pernille T. Jensen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Pernille T. Jensen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kræftsygepleje" af Pernille T. Jensen

"Kræftsygepleje" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Pernille T. Jensen "Kræftsygepleje"

Det er muligt at købe Pernille T. Jensens "Kræftsygepleje" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille T. Jensen