Bog & idéPernille Tanggaard Andersen

Bøger skrevet af Pernille Tanggaard Andersen

Læs mere om Pernille Tanggaard Andersen
6 produkter
6 produkter
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Sundhedssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedssociologiSigne Vikkelsø
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedssociologi
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund
Sociologi og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og rehabiliteringJette Bangshaab
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi og rehabilitering
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund

Mere om Pernille Tanggaard Andersen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Pernille Tanggaard Andersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Andersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" udgivet af Gyldendal - "Sociologi og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af Gyldendal - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Det danske samfund" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Sociologi og rehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Munksgaard - "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af HansReitzels - "Kvalitative udfordringer" udgivet af Gyldendal

Bøger af Pernille Tanggaard Andersen

Pernille Tanggaard Andersen har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Andersens bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Andersen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Tanggaard Andersens "Det epidemiske samfund"

Hos Bog & idé er "Det epidemiske samfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Pernille Tanggaard Andersen "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund"

Det er muligt at købe Pernille Tanggaard Andersens "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Tanggaard Andersen