Bog & idéPernille Wegener Jessen

Bøger skrevet af Pernille Wegener Jessen

1 produkter
1 produkter
Reguleringen af konkurrence i EU
Reguleringen af konkurrence i EUKarsten Engsig Sørensen
999,95 DKK
Hæftet
(0)
Reguleringen af konkurrence i EU

Mere om Pernille Wegener Jessen

Der er forskellige bøger fra Pernille Wegener Jessen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jessen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Pernille Wegener Jessens bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Reguleringen af konkurrence i EU" udgivet af Djøf Forlag - "Regulating competition in the EU" udgivet af DJØF

Mere om Pernille Wegener Jessens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Pernille Wegener Jessen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Jessen som hæftet. Bøgerne af Jessen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Reguleringen af konkurrence i EU" af Pernille Wegener Jessen

Det er muligt at købe Pernille Wegener Jessens "Reguleringen af konkurrence i EU" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Regulating competition in the EU" af Pernille Wegener Jessen

Det er muligt at købe Pernille Wegener Jessens "Regulating competition in the EU" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af DJØF.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Wegener Jessen