Bog & idéPeter A. Nielsen

Bøger skrevet af Peter A. Nielsen

Læs mere om Peter A. Nielsen
3 produkter
3 produkter
Anvisning 196: Indeklimahåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 196: IndeklimahåndbogenSusse Laustsen
450,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 196: Indeklimahåndbogen
Anvisning 179: Indeklimaet i boligen
Anvisning 179: Indeklimaet i boligenPeter A. Nielsen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 179: Indeklimaet i boligen
Anvisning 205: Renovering af bygninger med skimmelsvampevækst
Anvisning 205: Renovering af bygninger med skimmelsvampevækstPeter A. Nielsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 205: Renovering af bygninger med skimmelsvampevækst

Mere om Peter A. Nielsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Peter A. Nielsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Renovering af bygninger med skimmelsvampevækst " i serien "By og Byg anvisning/ SBi anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Indeklimaet i boligen " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Indeklimahåndbogen " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Miljøvurdering af isoleringsmetoder " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Indeklimamærkning af byggevarer Faglig og teknisk dokumentation af en prototypeordning " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Indeklimamærkning af byggevarer Beskrivelse af en prototypeordning " i serien "SBI-rapport" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Mere om Peter A. Nielsens bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Peter A. Nielsen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Nielsen kommer kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra Nielsen lavet i serier, og er udgivet af følgende forlag: Statens Byggeforskningsinstitut.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Renovering af bygninger med skimmelsvampevækst " af Peter A. Nielsen

Hos Bog & idé er "Renovering af bygninger med skimmelsvampevækst " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Nielsens serie "By og Byg anvisning/ SBi anvisning". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.

Peter A. Nielsen "Indeklimaet i boligen "

"Indeklimaet i boligen " er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Peter A. Nielsen