Bog & idéPeter Allerup

Bøger skrevet af Peter Allerup

Læs mere om Peter Allerup
3 produkter
3 produkter
Læring og udvikling i daginstitutioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring og udvikling i daginstitutionerDina Danielsen
270,95 DKK
Hæftet
Læring og udvikling i daginstitutioner
Fremtidsparat?
Fremtidsparat?Michael Uljens
479,95 DKK
Hæftet
(1)
Fremtidsparat?
Gymnasieungdommens politiske dannelse
Gymnasieungdommens politiske dannelsePeter Allerup
97,95 DKK
EBOG
Gymnasieungdommens politiske dannelse

Mere om Peter Allerup

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Peter Allerup. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Allerup.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Peter Allerups bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fremtidsparat?" udgivet af Gyldendal - "Tid til dansk" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut. Folkeskolens Udviklingsråd - "Unges valg og fravalg i ungdomsuddannelserne" udgivet af Aarhus Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) - "Elever fra Frederiksberg HF" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Stavefærdighed - nu og for 11 år siden" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Noetisk naturfilosofi" udgivet af Forlag1.dk - "Danske 4.-klasseelever i TIMSS 2015" udgivet af Forlag1.dk - "Sfo under forandring" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Sfo under forandring" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Gymnasieungdommens politiske dannelse" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Gymnasieungdommens politiske dannelse" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "SFO og fritidshjem for de seks til niårige børn" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "SFO og fritidshjem for de seks til niårige børn" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Noetisk naturfilosofi" udgivet af Forlag1.dk - "Læring og udvikling i daginstitutioner" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Evaluering i skolen" udgivet af Dafolo - "PISA 2000's læseskala" udgivet af Rockwool Fondens Forskningsenhed. Syddansk Universitetsforlag - "SFO under forandring" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Gymnasieungdommens politiske dannelse" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Statistik og test" udgivet af Kroghs forlag - "SFO og fritidshjem for de seks til niårige børn" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Rum for politisk dannelse" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Elever fra Frederiksberg HF" i serien "DPI" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Matematik og naturvidenskab i ungdomsuddannelser" i serien "DPI" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut

Bøger af Peter Allerup

Der er 24 tilgængelige bøger af Peter Allerup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Peter Allerup bøger i udvalgte formater. Peter Allerup bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fremtidsparat?" af Peter Allerup

Det er muligt at købe Peter Allerups "Fremtidsparat?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Tid til dansk" af Peter Allerup

Hos Bog & idé er "Tid til dansk" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Pædagogiske Institut. Folkeskolens Udviklingsråd.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Allerup