Bog & idéPeter Ames Carlin

Bøger skrevet af Peter Ames Carlin

3 produkter
3 produkter
Paul Simon
STREAM
Paul SimonPeter Ames Carlin
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Paul Simon
Bruce PB
BrucePeter Ames Carlin
89,95 DKK
EBOG
(1)
Bruce
Paul Simon
Paul SimonPeter Ames Carlin
169,95 DKK
EBOG
(2)
Paul Simon

Mere om Peter Ames Carlin

Peter Ames Carlin har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Carlin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Paul Simon" udgivet af People'sPress - "Paul Simon" udgivet af People'sPress - "Paul Simon" udgivet af People'sPress - "Bruce" udgivet af People’sPress - "Bruce" udgivet af People'sPress - "Bruce PB" udgivet af People’sPress

Mere om Peter Ames Carlins bøger

Du kan bestille seks bøger af Peter Ames Carlin her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Peter Ames Carlin bøger i forskellige formater. Carlins bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Paul Simon" af Peter Ames Carlin

Det er muligt at købe Peter Ames Carlins "Paul Simon" som lydbog. Peter Ames Carlins "Paul Simon" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Paul Simon" af Peter Ames Carlin

Hos Bog & idé er "Paul Simon" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Paul Simon" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Ames Carlin