Bog & idéPeter Bak Mortensen

Bøger skrevet af Peter Bak Mortensen

Læs mere om Peter Bak Mortensen
1 produkter
1 produkter
Sundhed og jura
Sundhed og juraPeter Bak Mortensen
879,95 DKK
EBOG
(0)
Sundhed og jura

Mere om Peter Bak Mortensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Peter Bak Mortensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhed og jura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Sundhed og jura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lægen og loven" udgivet af Gyldendal - "Sundhed og jura" udgivet af DJØF

Bøger af Peter Bak Mortensen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Peter Bak Mortensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Peter Bak Mortensen kommer i et udvalg af formater. Mortensens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sundhed og jura" af Peter Bak Mortensen

Det er muligt at købe Peter Bak Mortensens "Sundhed og jura" som pdf. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Peter Bak Mortensen. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sundhed og jura" af Peter Bak Mortensen

Hos Bog & idé er "Sundhed og jura" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bak Mortensen