Bog & idéPeter Bentsen

Bøger skrevet af Peter Bentsen

Læs mere om Peter Bentsen
2 produkter
2 produkter
Friluftsliv
FriluftslivSøren Andkjær
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Friluftsliv
Udeskoledidaktik
UdeskoledidaktikAnja Bols Slåttvik
279,95 DKK
Hæftet
(1)
Udeskoledidaktik

Mere om Peter Bentsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Peter Bentsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Bentsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udeskoledidaktik" udgivet af Gyldendal - "Friluftsliv" udgivet af Gyldendal

Peter Bentsens bøger

Du kan bestille to bøger af Peter Bentsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bentsens bøger kommer blot som hæftet. Bentsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Udeskoledidaktik" af Peter Bentsen

Det er muligt at købe Peter Bentsens "Udeskoledidaktik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Peter Bentsen "Friluftsliv"

Hos Bog & idé er "Friluftsliv" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bentsen