Bog & idéPeter Bilgrav

Bøger skrevet af Peter Bilgrav

3 produkter
3 produkter
KRAP
KRAPPeter Bilgrav
429,95 DKK
Hæftet
(0)
KRAP
KRAP
KRAPLene Metner og Peter Bilgrav
969,95 DKK
Paperback
(0)
KRAP
KRAP - metoder og redskaber
KRAP - metoder og redskaberLene Metner
659,95 DKK
EBOG
(0)
KRAP - metoder og redskaber

Mere om Peter Bilgrav

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Peter Bilgrav. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Bilgrav.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KRAP" i serien "KRAP" udgivet af Dafolo - "KRAP" i serien "KRAP" udgivet af Dafolo - "KRAP i skolen" udgivet af Dafolo - "KRAP" udgivet af Dafolo

Mere om Peter Bilgravs bøger

Peter Bilgrav har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Peter Bilgrav kan købes i et udvalg af formater. Bilgravs bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Dafolo.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Bilgravs "KRAP"

"KRAP" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Bilgravs serie "KRAP". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Peter Bilgrav "KRAP"

Hos Bog & idé er "KRAP" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "KRAP". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bilgrav