Bog & idéPeter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen

Bøger skrevet af Peter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen

Læs mere om Peter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen
1 produkter
1 produkter
I politikkens vold
BOEGERTILSTAERKPRIS
I politikkens voldPeter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen
280,46 DKK
Hæftet
(0)
I politikkens vold

Mere om Peter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen

Du kan kun finde en enkelt bog af Peter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen her hos Bog & idé. Det er "I politikkens vold". Det er Djøf Forlag, der har publiceret den på dansk. "I politikkens vold" er desuden en del af serien "Studier i offentlig politik".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"I politikkens vold" af Peter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen

"I politikkens vold" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Christensens serie "Studier i offentlig politik". Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Peter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen