Bog & idéPeter Brøgger Christensen

Bøger skrevet af Peter Brøgger Christensen

Læs mere om Peter Brøgger Christensen
1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Peter Brøgger Christensen

Hvis du mangler en bog af Peter Brøgger Christensen, ser du et stort udbud til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Christensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal

Bøger af Peter Brøgger Christensen

Du kan finde to bøger af Peter Brøgger Christensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Peter Brøgger Christensen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Neurologi og neurorehabilitering" af Peter Brøgger Christensen

"Neurologi og neurorehabilitering" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Peter Brøgger Christensen "Palliativ medicin"

"Palliativ medicin" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Brøgger Christensen