Bog & idéPeter Ernstved Rasmussen

Bøger skrevet af Peter Ernstved Rasmussen

Læs mere om Peter Ernstved Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Soldat for Danmark
Soldat for DanmarkPeter Ernstved Rasmussen
99,95 DKK
e-bog
(0)
Soldat for Danmark
Soldat for Danmark - Oversergent Jakob Birger Hansen
STREAM
Soldat for Danmark - Oversergent Jakob Birger HansenPeter Ernstved Rasmussen
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Soldat for Danmark - Oversergent Jakob Birger Hansen

Mere om Peter Ernstved Rasmussen

Der findes en del bøger skrevet af Peter Ernstved Rasmussen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Soldat for Danmark - Oversergent Jakob Birger Hansen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Soldat for Danmark" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Nu er det fandeme nok" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Peter Ernstved Rasmussens bøger

Peter Ernstved Rasmussen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Peter Ernstved Rasmussen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Ernstved Rasmussens "Soldat for Danmark - Oversergent Jakob Birger Hansen"

"Soldat for Danmark - Oversergent Jakob Birger Hansen" kan købes som lydbog. Med Peter Ernstved Rasmussens "Soldat for Danmark - Oversergent Jakob Birger Hansen" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Soldat for Danmark" af Peter Ernstved Rasmussen

Det er muligt at købe Peter Ernstved Rasmussens "Soldat for Danmark" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Soldat for Danmark" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Ernstved Rasmussen