Bog & idéPeter Faber

Bøger skrevet af Peter Faber

Læs mere om Peter Faber
5 produkter
5 produkter
Farvel arbejde - goddag frihed
Farvel arbejde - goddag frihedPeter Faber
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Farvel arbejde - goddag frihed
Sikken voldsom trængsel og alarm
Sikken voldsom trængsel og alarmSvend Otto S.
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Sikken voldsom trængsel og alarm
Er der d i forvandle?
Er der d i forvandle?Peter Faber
99,95 DKK
EBOG
(2)
Er der d i forvandle?
Er der d i forvandle
Er der d i forvandlePeter Faber
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Er der d i forvandle
Jan Johansen
Jan JohansenJan Johansen
149,95 DKK
e-bog
(1)
Jan Johansen

Mere om Peter Faber

Peter Faber har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Faber.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sikken voldsom trængsel og alarm" udgivet af Gyldendal - "Er der d i forvandle?" udgivet af Byens Forlag - "Er der d i forvandle" udgivet af Byens Forlag - "Pigen med de mange bogstaver" udgivet af Saxo Publish - "Så tilspørger jeg dig" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Jan Johansen" udgivet af mellemgaard - "Jan Johansen" udgivet af mellemgaard - "Sikken voldsom trængsel og alarm" i serien "Julebøger" udgivet af Gyldendal - "Sikken voldsom trængsel og alarm" i serien "Julebøger" udgivet af Gyldendal

Bøger af Peter Faber

Du kan købe ni bøger af Peter Faber her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Peter Faber kommer i samtlige formater. Peter Faber bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sikken voldsom trængsel og alarm" af Peter Faber

Det er muligt at købe Peter Fabers "Sikken voldsom trængsel og alarm" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Peter Faber "Er der d i forvandle?"

"Er der d i forvandle?" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Er der d i forvandle?" på din enhed og begynde at læse. Det er Byens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Faber