Bog & idéPeter Fröberg Idling

Bøger skrevet af Peter Fröberg Idling

Læs mere om Peter Fröberg Idling
2 produkter
2 produkter
Sang til den storm, der skal komme
Sang til den storm, der skal kommePeter Fröberg Idling
349,95 DKK
Hæftet
(5)
Sang til den storm, der skal komme
Sang til den storm, der skal komme
Sang til den storm, der skal kommePeter Fröberg Idling
49,95 DKK
e-bog
(5)
Sang til den storm, der skal komme

Mere om Peter Fröberg Idling

Hvis du er på jagt efter en bog af Peter Fröberg Idling, tilbyder vi et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Idlings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pol Pots smil" udgivet af Gyldendal - "Sang til den storm, der skal komme" udgivet af Gyldendal - "Sang til den storm, der skal komme" udgivet af Gyldendal

Peter Fröberg Idlings bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Peter Fröberg Idling hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Idlings bøger kommer i flere formater. Idlings bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pol Pots smil" af Peter Fröberg Idling

"Pol Pots smil" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Peter Fröberg Idling "Sang til den storm, der skal komme"

Det er muligt at købe Peter Fröberg Idlings "Sang til den storm, der skal komme" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Sang til den storm, der skal komme" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Fröberg Idling