Bog & idéPeter Kjeldsen

Bøger skrevet af Peter Kjeldsen

Læs mere om Peter Kjeldsen
1 produkter
1 produkter
Mal Aarhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mal AarhusKristian Buhl Thomsen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Mal Aarhus

Mere om Peter Kjeldsen

Der er forskellige bøger fra Peter Kjeldsen tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kjeldsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En mand af få ord" udgivet af Ådalen - "Lille Edith" udgivet af Forlaget Ådalen - "De skal bare se smukke ud" udgivet af Ådalen - "Mal Aarhus" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af detegn - "Dengang det var sjovt" udgivet af Ådalen - "Hvor sporet ender" udgivet af Ådalen - "Pigerne fra Sydney og andre piger af den slags man bør holde sig fra" udgivet af Ådalen - "Sidste omgang" udgivet af Ådalen - "Sorte enker og andre giftige hunkønsvæsener" udgivet af Ådalen - "En slutter" udgivet af Ådalen

Mere om Peter Kjeldsens bøger

Peter Kjeldsen har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Peter Kjeldsen bøger i flere forskellige formater. Peter Kjeldsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En mand af få ord" af Peter Kjeldsen

Hos Bog & idé er "En mand af få ord" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ådalen.

"Lille Edith" af Peter Kjeldsen

"Lille Edith" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Ådalen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Kjeldsen