Bog & idéPeter Koerver Schmidt

Bøger skrevet af Peter Koerver Schmidt

Læs mere om Peter Koerver Schmidt
3 produkter
3 produkter
International skatteret
BOEGERTILSTAERKPRIS
International skatteretMichael Tell
509,96 DKK
Hæftet
(0)
International skatteret
Erhvervsbeskatning
BOEGERTILSTAERKPRIS
ErhvervsbeskatningMalene Overgaard
1019,96 DKK
Hardback
(0)
Erhvervsbeskatning
Dansk CFC-beskatning
TILBUD
Dansk CFC-beskatningPeter Koerver Schmidt
1199,96 DKK1499,95 DKK
HARDBACK
(0)
Dansk CFC-beskatning

Mere om Peter Koerver Schmidt

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Peter Koerver Schmidt. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Schmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "International skatteret" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsretlige emner" udgivet af Djøf Forlag - "International skatteret" i serien "CORIT academic book series" udgivet af Gyldendal - "Dansk CFC-beskatning" i serien "CORIT academic book series" udgivet af Karnov Group

Bøger skrevet af Peter Koerver Schmidt

Du kan bestille seks bøger af Peter Koerver Schmidt her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Peter Koerver Schmidt kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Schmidt udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Koerver Schmidts "International skatteret"

"International skatteret" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Peter Koerver Schmidt "Erhvervsbeskatning"

Det er muligt at købe Peter Koerver Schmidts "Erhvervsbeskatning" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Koerver Schmidt