Bog & idéPeter Kristiansen

Bøger skrevet af Peter Kristiansen

Læs mere om Peter Kristiansen
4 produkter
4 produkter
Magt, pragt og diamanter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Magt, pragt og diamanterPeter Kristiansen
88,95 DKK
Indbundet
(0)
Magt, pragt og diamanter
Skyldneren
BOEGERTILSTAERKPRIS
SkyldnerenPeter Kristiansen
128,95 DKK
Hæftet
(3)
Skyldneren
Skyldneren
SkyldnerenPeter Kristiansen
109,95 DKK
EBOG
(2)
Skyldneren
Power, Splendour and Diamonds - engelsk udgave
Power, Splendour and Diamonds - engelsk udgavePeter Kristiansen
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Power, Splendour and Diamonds - engelsk udgave

Mere om Peter Kristiansen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Peter Kristiansen, ser du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kristiansen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Peter Kristiansens bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skyldneren" udgivet af Brændpunkt - "Magt, pragt og diamanter" i serien "Kronserien" udgivet af Historika¤i samarbejde med Kongernes Samling, Rosenborg & Amalienborg - "Power, Splendour and Diamonds - engelsk udgave " i serien "Crown series" udgivet af Historika

Peter Kristiansens bøger

Du kan bestille tre bøger af Peter Kristiansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Peter Kristiansen fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Kristiansen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Kristiansens "Skyldneren"

"Skyldneren" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Magt, pragt og diamanter" af Peter Kristiansen

"Magt, pragt og diamanter" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Kristiansens serie "Kronserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historika¤i samarbejde med Kongernes Samling, Rosenborg & Amalienborg.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Kristiansen