Bog & idéPeter Langdal

Bøger skrevet af Peter Langdal

Læs mere om Peter Langdal
2 produkter
2 produkter
Familien
FamilienPeter Langdal
49,95 DKK
e-bog
(2)
Familien
Familien
STREAM
FamilienPeter Langdal
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Familien

Mere om Peter Langdal

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Peter Langdal. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Langdal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Familien" i serien "High performance serien" udgivet af Gyldendal - "Familien" i serien "High performance serien" udgivet af Gyldendal - "Familien " i serien "High performance serien" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Peter Langdals bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Peter Langdal hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Peter Langdal bøger i flere forskellige formater. Langdals bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Langdals "Familien"

Hos Bog & idé er "Familien" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Familien" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Langdals serie "High performance serien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Peter Langdal "Familien"

Det er muligt at købe Peter Langdals "Familien" som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Familien" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Langdals serie "High performance serien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Langdal