Bog & idéPeter Rohde Jensen

Bøger skrevet af Peter Rohde Jensen

Læs mere om Peter Rohde Jensen
1 produkter
1 produkter
Vidas, Arbejdsbog
Vidas, ArbejdsbogSvein Halvorsen
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Vidas, Arbejdsbog

Mere om Peter Rohde Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Peter Rohde Jensen. På listen nedenfor finder du Jensens seneste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Peter Rohde Jensens bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vidas, Tekstbog" udgivet af Alinea - "Vidas, Arbejdsbog" udgivet af Alinea - "Vidas, Elev-cd" udgivet af L&R Uddannelse - "Vidas, Elev-cd" i serien "Vidas" udgivet af L&R Uddannelse - "Vidas, Arbejdsbog" udgivet af Alinea - "Vidas, Tekstbog" udgivet af L&R Uddannelse

Mere om Peter Rohde Jensens bøger

Du kan finde seks bøger af Peter Rohde Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Jensens bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Jensen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Rohde Jensens "Vidas, Tekstbog"

"Vidas, Tekstbog" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på spa og er publiceret af Alinea.

Peter Rohde Jensen "Vidas, Arbejdsbog"

Hos Bog & idé er "Vidas, Arbejdsbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på spa og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Rohde Jensen