Bog & idéPeter Solberg Dirksen

Bøger skrevet af Peter Solberg Dirksen

Læs mere om Peter Solberg Dirksen
3 produkter
3 produkter
Cutter
CutterPeter Solberg Dirksen
119,95 DKK
EBOG
(8)
Cutter
Den usædvanlige lillesøster
Den usædvanlige lillesøsterPeter Solberg Dirksen
99,00 DKK
e-bog
(0)
Den usædvanlige lillesøster
Cutter
STREAM
CutterPeter Solberg Dirksen
69,95 DKK
Lydbog
(8)
Cutter

Mere om Peter Solberg Dirksen

Peter Solberg Dirksen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Dirksens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cutter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Cutter" udgivet af EgoLibris - "Cutter" udgivet af EgoLibris - "En længsel efter noget" i serien "En længsel efter noget" udgivet af Skriveforlaget - "Den usædvanlige lillesøster" udgivet af Carlsen - "Et glimt af gensynsglæde" i serien "En længsel efter noget" udgivet af Skriveforlaget - "En længsel efter noget" i serien "En længsel efter noget" udgivet af Skriveforlaget

Bøger skrevet af Peter Solberg Dirksen

Peter Solberg Dirksen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Dirksens bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Dirksen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Solberg Dirksens "Cutter"

"Cutter" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Peter Solberg Dirksens "Cutter" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Cutter" af Peter Solberg Dirksen

Hos Bog & idé er "Cutter" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Cutter" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er EgoLibris, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Solberg Dirksen