Bog & idéPeter Stamm

Bøger skrevet af Peter Stamm

Læs mere om Peter Stamm
2 produkter
2 produkter
Agnes
STREAM
AgnesPeter Stamm
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Agnes
Agnes
AgnesPeter Stamm
69,95 DKK
EBOG
(0)
Agnes

Mere om Peter Stamm

Hvis du leder efter en bog fra Peter Stamm, kan du købe et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Stamms bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Agnes" udgivet af Rosenkilde - "Agnes" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Syv år" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Agnes" udgivet af Bahnhof

Bøger skrevet af Peter Stamm

Der er fire tilgængelige udgivelser af Peter Stamm hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Peter Stamm bøger i forskellige formater. Stamms bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Stamms "Agnes"

Hos Bog & idé er "Agnes" tilgængelig som lydbog. Med Peter Stamms "Agnes" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde.

Peter Stamm "Agnes"

"Agnes" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Stamm