Bog & idéPeter Thorgaard

Bøger skrevet af Peter Thorgaard

Læs mere om Peter Thorgaard
1 produkter
1 produkter
Kan det betale sig?
Kan det betale sig?Mette Lindgaard
79,95 DKK
e-bog
(0)
Kan det betale sig?

Mere om Peter Thorgaard

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Peter Thorgaard. Bogen hedder "Kan det betale sig?". Den er publiceret af Gyldendal Business på dansk. "Kan det betale sig?" er desuden en del af serien "Gyldendal public".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kan det betale sig?" af Peter Thorgaard

"Kan det betale sig?" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Thorgaards serie "Gyldendal public". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

Endnu en af Peter Thorgaard skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Thorgaard