Bog & idéPeter Trier

Bøger skrevet af Peter Trier

Læs mere om Peter Trier
3 produkter
3 produkter
Globaløkonomi til marketing og service - opgaver
BOEGERTILSTAERKPRIS
Globaløkonomi til marketing og service - opgaverPeter Trier
152,96 DKK
Hæftet
(1)
Globaløkonomi til marketing og service - opgaver
Økonomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØkonomiPeter Trier
373,96 DKK
Hæftet
(0)
Økonomi
Makroøkonomi - opgaver
Makroøkonomi - opgaverPeter Trier
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Makroøkonomi - opgaver

Mere om Peter Trier

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Peter Trier. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Trier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Makroøkonomi - opgaver" udgivet af Gyldendal - "Økonomi" udgivet af Gyldendal - "Makroøkonomi - opgaver" udgivet af Gyldendal - "Globaløkonomi til marketing og service - opgaver" udgivet af Gyldendal - "Mikroøkonomi - opgaver" udgivet af Gyldendal - "Globaløkonomi til marketing og service - opgaver" udgivet af HansReitzels - "Mikroøkonomi - opgaver" udgivet af HansReitzels - "Makroøkonomi - opgaver" udgivet af Gyldendal

Bøger af Peter Trier

Peter Trier har otte bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Trier fås bare som hæftet. Triers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Triers "Makroøkonomi - opgaver"

Det er muligt at købe Peter Triers "Makroøkonomi - opgaver" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Økonomi" af Peter Trier

Hos Bog & idé er "Økonomi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Trier