Bog & idéPeter W. Bredahl og Peter Basse

Bøger skrevet af Peter W. Bredahl og Peter Basse

Læs mere om Peter W. Bredahl og Peter Basse
1 produkter
1 produkter
Manden & hunden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Manden & hundenPeter W. Bredahl og Peter Basse
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Manden & hunden

Mere om Peter W. Bredahl og Peter Basse

Der er bare én bog af Peter W. Bredahl og Peter Basse tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Manden & hunden". Den er publiceret af Forlaget mellemgaard på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter W. Bredahl og Peter Basses "Manden & hunden"

Det er muligt at købe Peter W. Bredahl og Peter Basses "Manden & hunden" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Peter W. Bredahl og Peter Basse skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter W. Bredahl og Peter Basse