Bog & idéPeter Wick

Bøger skrevet af Peter Wick

Læs mere om Peter Wick
1 produkter
1 produkter
Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2013. 17. årgang. Tema: Ledelse af effekt
Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2013. 17. årgang. Tema: Ledelse af effektPeter Wick
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2013. 17. årgang. Tema: Ledelse af effekt

Mere om Peter Wick

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Peter Wick. På listen nedenfor finder du de seneste af Wicks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rammstein" udgivet af Forlaget Brilleuglen - "Sådan håndterer du konflikter" udgivet af Akademisk Forlag - "Sådan håndterer du konflikter " i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2013. 17. årgang. Tema: Ledelse af effekt" udgivet af Dafolo A/S - "Skolens praksis" udgivet af Dafolo - "Psykologi i skolen - hvad virker?" udgivet af Gyldendal - "Sådan håndterer du konflikter" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag

Peter Wicks bøger

Du kan købe syv bøger af Peter Wick her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Wick fås i udvalgte formater. Peter Wick bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Wicks "Rammstein"

Det er muligt at købe Peter Wicks "Rammstein" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Brilleuglen.

"Sådan håndterer du konflikter" af Peter Wick

Hos Bog & idé er "Sådan håndterer du konflikter" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Wick