Bog & idéPia Valentin Sørensen

Bøger skrevet af Pia Valentin Sørensen

Læs mere om Pia Valentin Sørensen
3 produkter
3 produkter
Tilstødende lokaler
Tilstødende lokalerPia Valentin Sørensen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Tilstødende lokaler
Haikument
HaikumentPia Valentin Sørensen
109,95 DKK
Paperback
(0)
Haikument
Haiku for skoleelever
BOEGERTILSTAERKPRIS
Haiku for skoleeleverHanne Hansen
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Haiku for skoleelever

Mere om Pia Valentin Sørensen

Der findes flere bøger af Pia Valentin Sørensen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Valentin Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Halfdanske digte af halvkendte forfattere" udgivet af Hagla - "Tilstødende lokaler" udgivet af Ravnerock - "Historier til drenge [TØSER INGEN ADGANG] " i serien "Historier til drenge" udgivet af Tellerup A/S

Pia Valentin Sørensens bøger

Du kan bestille tre bøger af Pia Valentin Sørensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Pia Valentin Sørensen fås i forskellige formater. Pia Valentin Sørensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Halfdanske digte af halvkendte forfattere" af Pia Valentin Sørensen

Hos Bog & idé er "Halfdanske digte af halvkendte forfattere" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hagla.

"Tilstødende lokaler" af Pia Valentin Sørensen

Hos Bog & idé er "Tilstødende lokaler" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ravnerock, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Valentin Sørensen