Bog & idéPierre Briant

Bøger skrevet af Pierre Briant

Læs mere om Pierre Briant
1 produkter
1 produkter
Alexander den Store
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alexander den StorePierre Briant
41,46 DKK
Hæftet
(0)
Alexander den Store

Mere om Pierre Briant

Pierre Briant har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Alexander den Store". Den er publiceret af Aarhus Universitetsforlag på dansk. "Alexander den Store" er desuden tilknyttet serien "Hellenismestudier".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Alexander den Store" af Pierre Briant

Det er muligt at købe Pierre Briants "Alexander den Store" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Briants serie "Hellenismestudier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Briant, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Pierre Briant