Bog & idéPixi Pixi

Bøger skrevet af Pixi Pixi

Læs mere om Pixi Pixi
3 produkter
3 produkter
Bamsefamiliens skovtur
Bamsefamiliens skovturPixi Pixi
19,95 DKK
EBOG
(0)
Bamsefamiliens skovtur
Bumletoget
BumletogetPixi Pixi
19,95 DKK
EBOG
(0)
Bumletoget
Den flyvende høne
Den flyvende hønePixi Pixi
19,95 DKK
EBOG
(0)
Den flyvende høne

Mere om Pixi Pixi

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Pixi Pixi. På listen nedenfor har du de nyeste af Pixis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den flyvende høne" i serien "Pixi bøger" udgivet af Carlsen - "Bumletoget" i serien "Pixi bøger" udgivet af Carlsen - "Bamsefamiliens skovtur " i serien "Pixi bøger" udgivet af Carlsen

Pixi Pixis bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Pixi Pixi hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Pixi Pixi kan købes i et udvalg af formater. Pixis bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Carlsen.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den flyvende høne" af Pixi Pixi

"Den flyvende høne" er tilgængelig som ebog. Med "Den flyvende høne" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Pixis serie "Pixi bøger". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Bumletoget" af Pixi Pixi

"Bumletoget" kan købes som ebog. Hvis du køber "Bumletoget" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Pixis serie "Pixi bøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Pixi Pixi