Bog & idéPoul Bruun

Bøger skrevet af Poul Bruun

Læs mere om Poul Bruun
2 produkter
2 produkter
Hit, shit og albuer
STREAM
Hit, shit og albuerPoul Bruun
49,95 DKK
Lydbog
(4)
Hit, shit og albuer
Hit, shit og albuer
Hit, shit og albuerPoul Bruun
49,95 DKK
e-bog
(4)
Hit, shit og albuer

Mere om Poul Bruun

Der findes mange bøger af Poul Bruun til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Bruun.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "English grammar guide " udgivet af Systime - "Hit, shit og albuer" udgivet af Gyldendal - "Hit, shit og albuer" udgivet af Gyldendal

Poul Bruuns bøger

Poul Bruun har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Poul Bruun bøger i forskellige formater. Bøgerne af Bruun er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Poul Bruuns "English grammar guide "

Det er muligt at købe Poul Bruuns "English grammar guide " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Poul Bruun "Hit, shit og albuer"

Det er muligt at købe Poul Bruuns "Hit, shit og albuer" som e-bog. Hvis du køber "Hit, shit og albuer" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Bruun