Bog & idéPoul Henning Bartholin

Bøger skrevet af Poul Henning Bartholin

Læs mere om Poul Henning Bartholin
1 produkter
1 produkter
Mal Aarhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mal AarhusJørgen Strunge
168,95 DKK
Hæftet
(0)
Mal Aarhus

Mere om Poul Henning Bartholin

Poul Henning Bartholin har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Mal Aarhus". Det er detegn, der har publiceret den på dansk. "Mal Aarhus" er desuden udgivet i serien "Malebøger og aktivitetsbøger".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mal Aarhus" af Poul Henning Bartholin

Hos Bog & idé er "Mal Aarhus" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Bartholins serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er detegn, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bartholin, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Henning Bartholin