Bog & idéPoul Jørgensen

Bøger skrevet af Poul Jørgensen

Læs mere om Poul Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Danmarks Dronning
STREAM
Danmarks DronningPoul Jørgensen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Danmarks Dronning
Frederik - Danmarks Kronprins
STREAM
Frederik - Danmarks KronprinsPoul Jørgensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Frederik - Danmarks Kronprins

Mere om Poul Jørgensen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Poul Jørgensen. På listen nedenfor har du Jørgensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SWOT-analyser" udgivet af DSR Forlag - "Teambuilding" udgivet af DSR - "Virksomhedsorganisation " udgivet af Mercio - "Danmarks Dronning" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Frederik - Danmarks Kronprins" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Flagermus - de flyvende pattedyr" i serien "Til orientering" udgivet af Åløkke - "Sanglærken - markens fugl" i serien "Til orientering" udgivet af Åløkke - "Muldvarpen - den underjordiske gravemaskine" i serien "Til orientering" udgivet af Åløkke

Poul Jørgensens bøger

Du kan finde otte bøger af Poul Jørgensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Poul Jørgensen bøger i et udvalg af formater. Jørgensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Poul Jørgensens "SWOT-analyser"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Poul Jørgensen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DSR Forlag.

Poul Jørgensen "Teambuilding"

Endnu en af Poul Jørgensen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DSR.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Jørgensen