Bog & idéPoul Trier Pedersen

Bøger skrevet af Poul Trier Pedersen

Læs mere om Poul Trier Pedersen
5 produkter
5 produkter
Søværts
SøværtsPoul Trier Pedersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Søværts
Omveje
OmvejePoul Trier Pedersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Omveje
Baglæns
STREAM
BaglænsPoul Trier Pedersen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Baglæns
Søværts
STREAM
SøværtsPoul Trier Pedersen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Søværts
Baglæns
BaglænsPoul Trier Pedersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Baglæns

Mere om Poul Trier Pedersen

Poul Trier Pedersen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Omveje" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Baglæns" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Søværts" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Søværts" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Baglæns" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Poul Trier Pedersens bøger

Du kan købe fem bøger af Poul Trier Pedersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Pedersens bøger kommer i udvalgte formater. Pedersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Poul Trier Pedersens "Omveje"

"Omveje" kan købes online som ebog. "Omveje" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Poul Trier Pedersen "Baglæns"

Hos Bog & idé er "Baglæns" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Poul Trier Pedersens "Baglæns" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Trier Pedersen