Bog & idéPreben Elkjær

Bøger skrevet af Preben Elkjær

Læs mere om Preben Elkjær
2 produkter
2 produkter
Mit liv som Elkjær
Mit liv som ElkjærPreben Elkjær
79,95 DKK
EBOG
(7)
Mit liv som Elkjær
Mit liv som Elkjær
STREAM
Mit liv som ElkjærPreben Elkjær
79,95 DKK
Lydbog
(7)
Mit liv som Elkjær

Mere om Preben Elkjær

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Preben Elkjær. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Elkjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit liv som Elkjær" udgivet af Politikens Forlag - "Mit liv som Elkjær" udgivet af Politikens Forlag - "Mit liv som Elkjær" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Preben Elkjærs bøger

Preben Elkjær har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Elkjærs bøger kommer i et udvalg af formater. Elkjærs bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mit liv som Elkjær" af Preben Elkjær

Det er muligt at købe Preben Elkjærs "Mit liv som Elkjær" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Preben Elkjær "Mit liv som Elkjær"

"Mit liv som Elkjær" kan købes som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Mit liv som Elkjær" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Elkjær