Bog & idéPreben Lilhav

Bøger skrevet af Preben Lilhav

9 produkter
9 produkter
Goethes Faust
Goethes FaustJohann Wolfgang von Goethe
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Goethes Faust
Den unge Platon og den sande Sokrates
Den unge Platon og den sande SokratesPreben Lilhav
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Den unge Platon og den sande Sokrates
Nietzsche og Zarathustra
Nietzsche og ZarathustraPreben Lilhav
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Nietzsche og Zarathustra
Platon og "Den evige filosofi"
Platon og "Den evige filosofi"Preben Lilhav
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Platon og "Den evige filosofi"
Den unge Nietzsche
Den unge NietzschePreben Lilhav
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Den unge Nietzsche
Lykke-Per og Platon
Lykke-Per og PlatonPreben Lilhav
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Lykke-Per og Platon
Den sene Nietzsche
Den sene NietzschePreben Lilhav
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Den sene Nietzsche
Nietsches kamp med døden
Nietsches kamp med dødenPreben Lilhav
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Nietsches kamp med døden
Kosmos - fra Pythagoras til Pontoppidan
Kosmos - fra Pythagoras til PontoppidanPreben Lilhav
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Kosmos - fra Pythagoras til Pontoppidan

Mere om Preben Lilhav

Preben Lilhav har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lilhav.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lykke-Per og Platon" udgivet af InternetAkademiet - "Den sene Nietzsche" i serien "Nietzsche i hans udvikling" udgivet af InternetAkademiet - "Platon og "Den evige filosofi" " i serien "Platon i hans udvikling" udgivet af InternetAkademiet - "Den unge Platon og den sande Sokrates" i serien "Platon i hans udvikling" udgivet af InternetAkademiet - "Kierkegaard mellem Mynster og Grundtvig" udgivet af Internetakademiet - "Den sene Nietzsche" i serien "Nietzsche i hans udvikling" udgivet af Internetakademiet - "Nietzsche og Zarathustra" i serien "Nietzsche i hans udvikling" udgivet af InternetAkademiet - "Nietsches kamp med døden" i serien "Nietzsches udvikling" udgivet af InternetAkademiet - "Den unge Nietzsche" i serien "Nietzsches udvikling" udgivet af InternetAkademiet - "Goethes Faust" udgivet af InternetAkademiet - "Platons "Axiochos"" udgivet af Internetakademiet - "Kierkegaard og hans mor" i serien "Samlinger og studier til Goethe/Platon-traditionen." udgivet af Sicana - "Kierkegaards valg" i serien "Studier til Goethe/Platon-traditionen" udgivet af Sicana

Preben Lilhavs bøger

Du kan bestille 13 bøger af Preben Lilhav her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Preben Lilhav kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Lilhav udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Preben Lilhavs "Lykke-Per og Platon"

"Lykke-Per og Platon" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er InternetAkademiet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Preben Lilhav "Den sene Nietzsche"

Hos Bog & idé er "Den sene Nietzsche" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Lilhavs serie "Nietzsche i hans udvikling". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af InternetAkademiet.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Lilhav